Idræts-SFO

IDRÆTS-SFO’en er et tilbud for børn i 0.–4.kl.

Vi har kontrolleret fremmøde, så vi ringer, hvis jeres barn ikke er mødt frem. Det er alles tryghed. Husk derfor at melde sygdom, fridage, hvis jeres barn skal til fødselsdag  eller hvis jeres barn bliver hentet af andre. Indtal også gerne på vores telefonsvarer, som vi aflytter flere gange dagligt. 79 91 82 90.

Det er vigtigt, at I meddeler ændring af arbejdsplads eller telefonnumre, og vi noterer gerne faste aftaler om bus eller andre ting.

Vi har åbent kl. 6-8 + 14-17 undtagen fredag, hvor vi lukker kl. 16. Idræts-SFOen er lukket 2 uger om året, i sommeren 2016 er det: uge 28 og 29.

I idræts-SFOens lukkeuger er der i 2016 mulighed for pasning i Hedensted.

Ind- og udmeldelse kan foretages elektronisk via kommunens hjemmeside. Udmeldelse skal ske til den 1. eller 15. i måneden.

Der kan vælges mellem morgenplads (6-8), eftermiddagsplads (14-17) eller kombineret plads. I skoleferien dækker en eftermiddagsplads kl. 8-17. Der kan købes ugemoduler i efterårsferien, vinterferien og sommerferien.